03.01.2013.

TV ALFA - Novogodišnji program

01. Ако одам во Битола - Влатко Лозаноски
02. Ах, каде е мојто либе - Кристина Арнаудова
03. Жал за Деспина - Елена Ристеска
04. Кој што ме чуе да пеам - Биба Додева
05. Мајка на Марика думаше - Марјан Стојановски
06. Молитва - Елена Ристеска
07. Не кажувај, либе, добра ноќ - Елена Ристеска
08. Не кани ме - Марјан Стојановски
09. Не си го продавај, Кољо, чифликот - Кристина Арнаудова
10. По друм одам, мајче - Влатко Лозаноски
11. Праша ли, Тинке, мајка ти - Ѓоко Танески
12. Селвие, сенѓузел - Влатко Лозаноски
13. Те видов тебе и се заљубив - Биба Додева
14. Учи ме, мајко, карај ме - Ѓоко Танески
15. Филизој моме, Филизо - Ѓоко Танески
16. Што да правам, што да чинам - Биба Додева

ALFA 2013

0 коментара:

Постави коментар