04.06.2015.

SYNTHESIS & NAUM PETRESKI


01. Кираџи, млади јабанџи
02. Сулејман седит на кула
03. Моме стоје 04. Река газит малој моме
05. Што си Лено гајлелија
06. Ти ли се најде, Лено мори
07. Море, кинисала Секулица
08. Стар бел дедо
09. Бликнала вода студена
10. Стојану гости дојдоја

NAUM i SYNTHESIS
 

0 коментара:

Постави коментар